Åkpåse - ge mig tips | MissKenving
misskenving

MissKenving

Annons

Åkpåse – ge mig tips

Sitter o googlar runt lite på en åkpåse till Aldora. Har ju inte varit med om någon vinter ännu så Vad borde en åkpåse ha? Vad kan jag skippa? Ge mig alla tips!!

Har en Emmaljunga Viking. 

Sett dessa från bozz, jäkligt snygga men dyra. :p

    
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misskenving

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Vad kul! Jag väntar barn i december och har beställt en Emmaljunga Viking och i helgen beställt en Beemo mini :). Har inte provat det än med andra ord, men mtp att liggdelen är så liten så tror jag att en standardåkpåse som är 100×50 blir lite stor kanske?
    Kollade också på Voksi bilstolspåse och Bozz mini..Good luck!

  2. Isa
    Isa

    Hej har också en emmaljunga Viking, och till den köpte jag åkpåsar från beemoo, det var rea på jollyrooms hemsida. Har lagt upp bilder på min blogg om du vill kika. Det är en hel djungel av åkpåsar, men jag var faktiskt rätt nöjd med dessa. Lycka till.

Annons
stats