Hjärtklappningen känns obehaglig | MissKenving
misskenving

MissKenving

Annons

Hjärtklappningen känns obehaglig

Jag hade läst fel på lappen då jag trodde de var läkarbesök idag men jag skulle bara ta prover. Däremot ringer läkaren mig imorgon då jag dem senaste dagarna fått ökad hjärtklappning o den gör ont, känns väldigt obehagligt. Känner främst av den på kvällarna när jag sitter o slappnar av. Läste att det kan vara pga för stor dos. Hoppas de blir bättre snart iaf 🙂 

Idag har de inte hänt mycket annars. Bakade några snickers, recept kommer i ett enskilt inlägg. Och så har jag packat. De e drygt 2 veckor kvar tills vi flyttar, känns helt overkligt 🙂 

Annars går maten superbra. Spännande o se om de hänt något på lördag 😉 

Kvällens middag –  fläskfilé, rivna morötter, gurka o så stekte jag champinjoner, zucchini och rödlök. Nam nam! 

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misskenving

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats