MissKenving

Mat under graviditet

Jag tycker det är lite svårt med mat under grav. Dem första veckorna så spydde jag ju upp allt men så fort jag kunde börja äta igen så märkte jag ganska snabbt vad jag kan äta och inte, men det kan ändå variera från vecka till vecka.

Det jag har mest svårt för är alla smaker, jag känner minsta lilla krydda tex. Helt sjukt vilket smaksinne jag fått.

Så det måste det vara enkelt för både smaklökarna och magen. Typ korv, kall kalkon, fiskbullar, pyttipanna, fisk osv.

Vi äter ju ute en del, jag älskar ju kött!!!! Det är de bästa jag vet. Men portionerna jag får i mig är knappt hälften av vad jag brukar få i mig. Just för att det blir för häftigt med alla smaker o köttet gör att jag får ont i magen. Ändå så envisas jag med att äta det, haha! Men de är undantag när vi går ut eller är bortbjudna på middag.

De här är tex min lunch idag. Väldigt enkelt liksom. O helst kall mat 🙂

IMG_1055.JPG

Vad har ni svårt för eller hade under eran grav?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats