Till min samling | MissKenving
misskenving

MissKenving

Annons

Till min samling

Alltså finns det något roligare än o köpa o välja kläder till en bebis? Nope. :p

De e många gånger jag går utanför dörren där jag brytt mig mer om vad Aldora har på sig än vad jag själv har. Haha.. 

Nu har jag i flera dagar letat efter dem eftertraktade bodysarna med rosor på från newbie. Jag är ingen newbienörd, gillar allt möjligt, men just dessa bodys är så himla fina. Det är även några jag tänker behålla och inte sälja vidare då dem inte finns längre. 🙂 

 Har ni några favoritplagg?  🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misskenving

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats