Emmaljunga Viking | MissKenving
misskenving

MissKenving

Annons

Emmaljunga Viking

  Vi har köpt ett nytt vrålåk till Aldora. En Emmaljunga Viking med white leatherette sittdel o vitt chassi (avtagbara framhjul). <3 Jag är SÅ kär! Denna vagn såg jag när jag var gravid o den kändes bara så himla rätt. Men sen fick vi ärva den vagnen vi har nu, en bugaboo CAM o då kunde vi lägga pengarna på annat. Men enda sen jag såg denna vagn har jag tänkt på den jämt o buggan har inte känts helt rätt. 
Nu har jag kört buggan i drygt 4 månader o om 1-2 månader kommer Aldora byta till sittdel så jag har sparat ihop pengar o köpte en på rea. Fick dock åka hela vägen till Haninge men de e tur man har goda vänner som kan ställa upp <3

Är det någon mer som har en Viking? Vad tycker ni? 🙂

Aldora verkar ju minst sagt lika glad som mor sin 😉 Nä nu blir det sängen. Pw imorgonbitti. 3,5 vecka kvar till dopet å jag ska fasen komma i en snygg klänning. 😀   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misskenving

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats